Xoro HXS-910 WiFi bluetooth en multiroom luidspreker

Xoro
hxs910
Spotify connect
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

XORO HXS 910 Wifi – bluetooth  en Multirom

XORO HXS 910 Wifi + Bluetooth Speaker is de eerste Wifi speaker uit de mobiele speaker familie van XORO.

De krachtige geluidsweergave staat centraal. Met zijn drie actieve luidsprekers (2.1 rechts/links/subwoofer) produceert het apparaat ook bij hoge volumes een helder en krachtig geluid. De spanning wordt geleverd via de USB-powerpack of de ingebouwde oplaadbare batterij. Een batterijduur van maximaal 6 uur is mogelijk bij maximaal volume en 12 uur of meer bij gemiddeld volume. De HXS 910 kan via de USB-uitgang energie leveren aan apparaten zoals mp3-spelers, smartphones of tablet-pc's als powerbank. Als de powerpack niet bij de hand is, kan de XORO HXS 910 eenvoudig worden opgeladen via een USB-aansluiting.

De robuuste en aanraakgevoelige knoppen aan de bovenzijde van de behuizing zorgen voor een comfortabele bediening. Stabiele wifi-verbinding via router of wifi directe verbinding. Bluetooth-apparaten met NFC-functionaliteit kunnen eenvoudig worden gekoppeld door op de HXS 910 te tikken.

Ook heeft het toestel een geïntegreerde handsfree functie zodat je duidelijk en verstaanbaar telefoneert!

De Xoro HXS-910 maakt gebruikt van de Xoro App en hiermee kan je zeer veel radio stations ontvangen. (Tuneln) maar Sook potify connect.

 Steek je muziek-USB-stick in de USB-poort, zet het apparaat aan en je muziek begint te spelen. Het draadloze multiroom speakersysteem is uit te breiden tot maximaal 8 gebruikers. Sample text wordt gebruikt zodat je kunt zien hoe je nieuwe blocks eruit zien. Om de tekst te vervangen klik je erop en daarna druk je tegelijkertijd op CTRL en A op je toetsenbord om de tekst te selecteren. Daarna kun je een eigen tekst…